От днес заработи новата ни страница

Време за четене на статията: 1 мин.

От началото на E-music Bulgaria през 2015 година измина много време и доста неща се промениха. Блогът премина през различни фази и концепции. Добавихме нови категории и съдържание, разменихме статии с bassline.bg, които проявиха интерес и заявиха желание да работим заедно за tech-разделът им. Сприятелихме се с работни групи и споделихме идеята си пред аудитории. Екипът се разрастна и се присъединиха нови хора. Дейността на блога се разшири, идеологията му се промени от блог – в платформа, допълваща и подсилваща общността на хора с интерес в електронната музика и технологии. Вярата, че в България има изключително талантливи изпълнители, ни накара да се замислим и да добавим в блога и секция с интервюта. Тук е мястото да благодарим на първите двама съгласили се да споделят пред аудиторията на блога интересните си истории – Калоян Гаврилов (K▲NZ) и Мартин Иванов (martu).

Искаме с огромно удоволствие да Ви съобщим, че днес заработи новата ни страница – http://e-music.bg/. От сега нататък, новите статии ще се публикуват в https://e-music.bg. Всички статии, писани до момента, ще останат достъпни и налични както в стария блог, така и в новата платформа. Освен тях, в нея ще намерите и нова полезна информация, ще бъдат добавени нови секции. Ще бъдат поместени линкове към друга важна част от обновяването – фейсбук страница, чрез която ще можете да следните по-лесно информация за нови публикации и интересни новини. Освен фейсбук страница, планираме да развием и youtube канал, в който ще имате достъп до тематични видеа, прилежащи към съответни публикации и видеа от тип tutorial.

Искаме да благодарим искрено и на всички читатели, фенове и поддръжници на идеята. На всички, които споделят публикациите ни, и на всички, които научават нови неща покрай нас. Благодарим и за обратната връзка и за всички предложения, които ни изпращате. Надяваме се ще прекарате още по-приятни и вдъхновяващи моменти с новото съдържание, което сме ви подготвили!