3D принтирана стойка за телефон и OP-1

Време за четене на статията: 1 мин.

Вече споделихме за предимствата на 3D принтерите в тази статия и как биха били полезни за нас, а сега ще поговорим за още един интересен проект, който дава възможността да сложите на стойка вашия телефон или таблет към OP-1. Компактният синтезатор на Teenage Engineering е чудесен малък уред, който може и да семплира от различни източници като YouTube например, така че идеята да се направи стойка, която е в близост до него, е добра.

За този проект са необходими 2 броя стойки, които сигурно ще държат телефона или таблета. Ще служат и за поставка на OP-1 и ще го наклонят съвсем леко за удобство при работа и по-добра видимост на екрана.

За по-големите модели телефони просто ще трябва да поставите между показаните копчета. Могат да се поставят различни модели телефони, но и дори да не пасне точно за вашия модел, то в проекта са включени и CAD файлове, ако искате да нанесете промени или просто да започнете една съвсем нова идея.

Цената на 2 детайла за този проект възлиза на под 2 лв. За принтирането беше използван отново PLA материал и десктоп 3D принтер, модел Wanhao Duplicator 5S mini, а файловете могат да бъдат свалени безплатно от тук.