Нова книга от авторите на PUSH TURN MOVE

Време за четене на статията: 1 мин.

Книгата на датския дизайнер Ким Бьорн PUSH TURN MOVE, за която бяхме писали в тази статия, ще има продължение. Новото издание ще се казва PATCH & TWEAK и ще е налично в Kickstarter от 1 май тази година. Книгата се пише от Ким Бьорн и Крис Майер и ще има предговор от Сузане Цяни. Все още не е напълно завършена, така че заинтересованите могат да помогнат чрез попълването на този въпросник. Авторите се надяват и на финансова подкрепа чрез платформата на Kickstarter, за да могат да издадат книгата.

Читателите могат да очакват широк спектър от модули, техники и концепции от света на модуларните синтезатори, които ще бъдат разгледани подробно заедно с интервюта от компании производители като Buchla, Doepfer, Endorphin.es, Erica Synths, Make Noise, Moog, Mutable Instruments, и артисти като Lady Starlight, Richard Devine и Hans Zimmer.

Още артисти и компании ще бъдат обявени съвсем скоро, а до тогава можем да стискаме палци на авторите с набирането на средства за издаването на тази страхотна книга.