Spitfire Studio Brass Professional

Време за четене на статията: 2 мин.

 

Spitfire Studio Brass Professional е второто поредно издание от студийната линия библиотеки инструменти на Spitfire Audio – Studio Orchestra. Библиотеката е за медни духови инструменти, съдържа в себе си много голям брой инструменти от брас семейството, включително бас тромпет, контрабас туба и cimbasso тромбон. Освен това, библиотеката включва изобилие от артикулации. Spitfire StudioBrasss Professional предлага пълната гама от експресия на брас инструментите в невероятен детайл.  Записите са осъществени в Air Studio One, което е и главната идея на библиотеката – да даде възможност за повече контрол откъм реверберация. Вижте с какво ни впечатли Spitfire Studio Brass Professional в следващите редове.

Spitfire Studio Brass Professional накратко

  • Над 238 000 семпъла.
  • Изисква 113 GB дисково пространство.
  • Съвместима с Kontakt 5.6.8 и нагоре.
  • Записани са 6 микрофонни постановки.
  • Общият брой инструменти в Pro версията е 17.
  • Различните артикулации в библиотеката са над 200.
  • Налична

Библиотеката е изготвяна близо две години, а музикантите, които са записвали са топ сесийни музиканти в Лондон. Инструментите им са най-висок клас, а при записа е спазвано неподръжаемо ниво на качество, подсигурено от награждавания с Grammy звуков инженер Simon Rhodes.

Съдържание на библиотеката и техническа информация

Включените инструменти са валдхорни, пиколо тромпет, тромпети, бас тромпет, тенор тромбон, бас тромбон, контрабас тромбон, туба, контрабас туба, еуфониум и cimbasso. Освен солиращи, доста от тях свирят заедно в унисон спрямо конкретния инструмент – 4 хорни, 2 тромпета и още.

Артикулацийте са буквално всички, които инструментите в библиотеката могат да изсвирят! Ще трябва да се запозная по-навътре с оркестрирането на брас за да мога дори само да ги изпиша..

За звукозаписа на семплите от Spitfire Audio са заложили на две постановки близки микрофони, две Decca Tree постановки, Ambient и Outriggers постановки. Качеството на записващите микрофони е безкомпромисно – Neumann, Schoeps и Sennheiser и SE Electronics.

Финално

Spitfire Studio Brass Professional е от най-детайлните и пълни брас библиотеки на пазара. Изборът и е перфектен за композитори, които се нуждаят от по-сухо записани инструменти и множество артикулации. Съотношението в обема на библиотеката и цената е топ!

Вижте повече за Spitfire Studio Brass Professional във walkthrough видеото на Пол Томсън от Spitfire Audio:

Разработчик Spitfire Audio
Тип Библиотека
Подтип Библиотека за медни духови инструменти
Формат Kontakt
Платформи Win и Mac OS
Цена €399
Тип лицензиране онлайн
Линк към онлайн магазина Линк

Библиотеката е част от пакета Spitfire Studio Orchestra Professional.