Най-четените статии за 2018-та година

Време за четене на статията: 4 мин.

В един от последните ни постове за тази година ще Ви покажем кои статии сте чели най-много през изминалата 2018 година и ще споделим малко информация с Вас, нашите читатели. Искаме да Ви благодарим за цялата подкрепа през изминалата година, през която се случиха много неща, много мечти станаха реалност и каузата ни наистина започна да ражда плодовете си.

Ето някои от основните неща, които се случиха през 2018-та:

  • E-Music е мястото за забавления с безбройни специално подготвени контекстуални авторски meme-та и хуморески.
  • E-Music е мястото, в което човек може да получи съвет и да започне креативна дискусия.
  • За най-редновните ни последователи имаше награди в множеството giveaway и спонтанни игри.
  • Заедно със Sound Ninja Music Academy поставихме началото на поредицата от събития Sound Talks.
  • За пръв път бяхме поканени да отразим международно събитие, в което набелязахме много продукти и технологични новости, които да Ви споделим под формата на материали в сайта.
  • Няма как да пропуснем и албумът MMXVII, който се роди паралелно с писането на статиите и любовта към електронната музика. Може да го чуете в Bandcamp профилът ни.

Общо взето – случиха се неща!

Спирам с тази реч, че ще заприличаме на нещо… друго. Продължаваме напред с най-четените статии за 2018 година.

Интервюто на Бате Пешо

Без съмнение това е един от гвоздеите на съдържанието ни за 2018-та. Регистрирахме над 12 800 минути, прекарани в гледане на трите части от интервюто с него! Ако някой го е пропуснал, сега е моментът да се поправи:

Phoscyon на D16 Group

Една от най-четените статии в категория “Софтуер”. Предвид качеството на изработката на този инструмент, не ни е чудно защо попада в топ-а на най-четени статии. Phoscyon-ът звучи брутално и си струва да го check-нете!

Класически 303 звук с Phoscyon от D16 Group

Syntorial

Най-могъщият App за обучение в сферата на звуковия синтез. Доста хора ни писаха, след като пуснахме статията, за да ни попитат допълнителни неща. Някои от Вас дори директно си го купиха! В този ред на мисли, ако си купите Syntorial от този линк, ще ни подкрепите в начинанието. Малка част от стойността на покупката ще отиде за погасяване на разходите по сайта.

Самообучение по звуков синтез със Syntorial | E-Music Bulgaria

iZotope RX7 Advanced

Music Rebalance и всички новости във версия седма на RX бяха толкова ground breaking, че дори не съм изненадан, че RX7A попада в тази класация…

Новостите в RX 7 Advanced

DIY акустични панели

Майстор Тричко знае всичко. Акустичните панели са един относително евтин и приятен за изработка хоби проект. Освен това могат положително да повлияят на акустичните свойства на помещението Ви! Ако сте пропуснали статията, прочетете я сега, защото когато настъпи 2019-та статията ще бъде изтрита. Шегувам се. По-скоро очаквайте статия за DIY дифузери и други DIY проекти.

Направи си сам: Акустични панели

Други раносметки за 2018-та

Освен най-четените статии, за втора поредна година Ви представяме и някои цифри около E-Music.

Точно 53 749 написани думи
в над 100 статии,
от които най-дългата е 1500 думи.

Над 250 нови харесвания на страницата ни,
от която страница до Вас е достигнала информация над 64 893 пъти
под формата на 282 публикации.

Малко повече от 27 хиляди уникални посещения на сайта ни със средна продължителност на посещението между 3 и 6 минути,
като 41,5% са от Mac OS компютри, 29,2% Windows компютри, 17,9% Android телефони, 11,3% iOS телефони. Най-много трафик е дошъл от мобилния Facebook, а най-малко от Instagram.

Новости през 2019-та

Споделяме с Вас някои от заложените аспекти за развитие през 2019-та, за които със сигурност ще ни е нужна и Вашата помощ.

  1. Нека бъдем по-активни в групата ни (ТУК), където всеки може да стартира тема, да зададе въпрос или да потърси съвет, на който другите членове могат да отговорят. Също така, не се страхувайте да коментирате под постовете! Благодарности на Б.В. и Т.М. за активността в коментарите!
  2. Последвайте ни в Instagram. Планираме да развием присъствието ни там!
  3. През 2019-та ще наблегнем на видео съдържанието. Тук може да се абонирате за канала ни в YouTube.
  4. Както знаете, начинанието ни е абсолютно на собствени “мускули”. Не продаваме стоки или услуги и нямаме спонсор зад гърба си. За да се качим на следващото ниво обаче, ще ни е нужна подкрепата Ви. Благодарим на Т.С. и Г.М., че писахте с предложение да дарите средства и усилия за каузата на E-Music. Но най-благодарни сме, че ни светнахте за нещо, за което не бяхме се замисляли – да предоставим възможност на нашата най-мощна сила (а това сте именно Вие, читателите) да подкрепят каузата чрез дарение. Можете да ни подкрепите чрез дарение в избран от Вас размер в PayPal от тук.

Още веднъж Ви благодарим за невероятните моменти през 2018-та. Целият екип на E-Music Ви желае весело посрещане на новата година и нека тя донесе със себе си нови цели, стремежи и причини за развитие в музикален план!