Как е направено: Вокалите на Briella – Нямам време

Време за четене на статията: 1 мин.

Борислав Тонев е музикален продуцент с интересен опит зад гърба си. Като тинейджър се запалва по хип-хоп музиката и започва да се учи как да продуцира бийтове. Веднага след като завършва гимназиалното си образование, заминава за Лос Анджелис, където изучава музикална продукция в колеж. Паралелно докато учи се запознава с много местни таланти и работи по различни проекти, изучавайки занаята и събирайки опит. След като завършва, Борислав започва работа като стажант в професионално студио в Холивуд. Там има възможност да наблюдава процеса по създаване на висококачествена музика, както и да надникне как работи музикалната и филмова индустрия в Холивуд.

След връщането си в България, Борислав работи за известно време към Вирджиния Рекърдс и постига първите си успехи с реализирането на проекти като парчетата “Един срещу друг” на Михаела Маринова и “Трябваш ми спешно” на Невена Пейкова. След работата във Вирджния, Борислав, заедно с неговия тогавашен партньор Панчо Карамански решават да осоноват собствен независим лейбъл, който кръщават Saltwater Music Co. и да издават собствени проекти през него. Следват проектите на Cool Kid$ и Бриела, а най-скорошните му изяви са като артист под псевдонима Bad Poetry.

В това видео Борислав ще ни покаже какъв подход е използвал при работата с вокалите в парчето на Бриела – Нямам време. Както винаги, ако имате някакви въпроси към Борислав, напишете ги в коментарите.