Какво се случи през 2019-та?

Време за четене на статията: 2 мин.

Както всяка година, и този път ще спазим традицията да погледнем отгоре и да направим една равносметка за това, което стана през изминалата 2019-та година. През 2019 успяхме да стартираме взаимоотношения с едни от най-големите брандове за да можем да ви доставяме точна и своевременна информация. Затвърдихме връзката с настоящите си партньори. Проведохме редица успешни събития Sound Talks със Sound Ninja Music Academy. Безкрайно благодарим на всички, които ни подкрепят и следят материалите, които публикуваме!

Най-четените статии за 2019:

Или по-правилно ще е да кажа “Най-преглежданите материали” за 2019-та. Видеото, което направихме с Бате Пешо от Studio Buster, в което той ни показа как са направени вокалите на песента “Чужди усмивки” на Тото е едно от най-преглежданите видеа в канала ни.

Как е направено: Вокалите на Toto H – ЧУЖДИ УСМИВКИ

Темата за оптимизация на работните машини също се оказа доста интересна за читателите ни. В категорията полезна информация най-четената статия е:

Как да оптимизираме компютъра си за аудио продукция

Ретроспекция към някои от доказалите се Groovebox-ове пък е най-четения материал от категория хардуер:

Ретро groovebox-овете, на които си струва да обърнем внимание

Приложението Suggester обра точките в категория софтуер:

Suggester – помощник при композирането

 

Други равносметки за 2019-та

Освен най-четените статии, за трета поредна година ви представяме и някои цифри около E-Music.

Точно 29 788 написани думи
в над 51 статии.

Над 1080 часа изгледано видео съдържание в YouTube канала ни.
120% повече събскрайбъри спрямо 2018-та.
Бяхте по-активни в коментарите и завишихме броя им близо два пъти.
Гледахте видеата ни със 60% повече спрямо 2018-та.

Тази година отчитаме ръст в посещенията на сайта ни, които достигнаха 29 хиляди уникални посещения със средна продължителност на посещението между 2 и 5 минути,
Откъм платформи и операционни системи – 47% от посещенията са от Mac OS компютри, 26,5% Windows компютри, 15% Android телефони, 11,5% iOS телефони. Най-много трафик е дошъл от Facebook, а най-малко от стария домейн на блога – http://e-music-bulgaria.blogspot.com/.

Какво да очаквате през 2020-та

Съвсем ориентировъчно ви споделяме какво ще ни движи през идната 2020-та.

  1. През 2020-та ще продължим с видео съдържанието. Очаквайте нови интервюта, ревюта както и доразвиване на някои от категориите. Сега е момента да се  абонирате за канала ни в YouTube.
  2. Ще наблегнем на присъствието ни в социалните мрежи като Twitter и Instagram.
  3. Ще проверим интереса ви към newsletter на месечна база, в който да получавате кратка и съществена информация за музикалните технологии!

Благодарим от все сърце на аудиторията, партньорите и всички, с които се срещнахме през прекрасната 2019-та! Целият екип на E-Music Ви желае весело посрещане на новата година и нека тя да ви донесе всичко, което ви е нужно!