Намаления по време на карантина

Време за четене на статията: 1 мин.

За да повдигнат духа на всички нас предвид извънредните мерки и всичко случващото се в последно време, много компании правят огромни намаления, а някои от тях ни дават възможността да се сдобием с определени техни продукти напълно беплатно. Ето няколко, които могат да ви се сторят интересни:

Ableton Live

Ще започна с Ableton Live, които удължават пробната версия на Ableton Live 10 Suite до 90 дни. Повече информация можете да намерите тук.

Reverb Drum Machines collection

Колекция от над 50 редки и забележителни ритъм-машини – Roland, E-Mu, Boss DR, Oberheim, MFB и други, разказвайки историята на този модерен инструмент. Единственото изискване е към ползвателите на Windows, и то е да си свалят 7-Zip, за да могат да отворят архивния файл 😉 Иначе всичко останало се намира на този адрес.

Нещо безплатно и от Traction

Продължаваме с безплатна версия на дигиталната работна станция Waveform от Traction.

Sound Pack от Elektron

Sizzler – пакет от 8-битови звуци за безплатно сваляне от Elektron. Въпреки че звуковите файлове са форматирани за Model:Samples, то те също са съвместими и с Digitakt, Octatrack, Analog Rytm и всеки един семплер, който може да обработи WAV файлове.

Безплатен брой на списанието MusicTech

Брой номер 200 от списанието е достъпно за безплатно сваляне чрез собственото им проложението за iOS и Android. Вътре има и код за достъп до съдържанието на DVD, включително 1 GB безплатни софтуерни инструменти, както и множество семпли.

Изненада и от iZotope

Безплатна версия на iZotope Ozone Elements 9.

Kaossilator-ите на Korg

Радост и за тези, които имат мобилни устройства, базирани на Android, защото към този момент Korg Kaossilator е безплатен за сваляне. Е,  KORG iKaossilator за iOS също 😉