VocAlign Ultra от Synchro Arts

Време за четене на статията: 2 мин.

Новата версия на VocAlign – VocAlign Ultra

Модерната музикална продукция изисква безкомпромисни вокали. В тази статия ще ви споделя за новата версия на едно софтуерно решение, с което може да спестим безброй часове прекарани в монтиране и напасване на вокални тракове. От SynchroArts ни зарадваха с новата версия на VocAlign – VocAling Ultra. Софтуерът станал нарицателно за напасване на вокални тейкове стана още по-мощен! Новият ъпдейт включва допълнителни функции взети директно от ТОП софтуера за манипулация на вокали ReVoice Pro, както и подобрения във вече наличните функции и нов свеж дизайн. Вижте в следващите редове какво ново във VocAlign Ultra.

Нови функции

Вече имаме възможност да обработваме по-дълги откъси от аудио без това да се отразява на качеството на напасване. Силно впечатление прави и новата контрола за Tightness на тайминга. Със завъртането на един потенциометър избираме колко да са стегнати и спяти вокалните тейкове! Но най-интересната новост е възможността да напасваме и височината на тона. Край на безкрайното тониране на всички вокални тракове. Оправите ли основния вокал, всичко друго ще се нареди по него. Освен тези две генерални новости, VocAlign Ultra носи и следното: 60+ пресета за напасване, нов изглед на Guide и Dub сигналите, напълно оразмеряваем интерфейс, опция за преместване на формантата. Пълна ARA2 съвместимост и не на последно място – със закупуването на софтуера получаваме две активации! Вижте какво споделя Tony Visconti за VocAlign Ultra.

I have been having lots of success with VocAlign Ultra. The results are stunning, no detectable artefacts. I give it ten out of ten starts.Producer (David Bowie, Paul McCartney)

Независимо дали сте вокалист, рекординг инженер, музикант, вокален продуцент или се занимавате с ADR, VocAlign може да ви помогне да си спестите огромно количество време!

Вижте и чуйте пример

В следващото видео може да видите действието и лекотата при работата с VocAlign Ultra.

 

Разработчик SynchroArts
Тип Плъгин
Подтип Вокален Процесор
Формат AU/AAX/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена €315
Демо период Да, тук.
Тип лицензиране iLok
Линк към онлайн магазина Линк

Ето тук може да се върнете една стъпка назад и да прочетете статията, която подготвихме преди време за VocAlign:

VocALign Pro от Synchro Arts