Уебинар “Технологии в помощ на модерните музиканти” с Вен Иванов и гости

Време за четене на статията: 2 мин.

Безплатен уебинар “Технологии в помощ на модерните музиканти, сонграйтъри и продусъри” с Вен Иванов и гости – 18 декември

 

Ако свирите на музикален инструмент или пеете, създавате музика и се интересувате от технологии, които да ви улеснят в процесите по създаване, организиране и записване на музика, то този уебинар е за вас.

Включете се в безплатния уебинар на тема “Технологии в помощ на модерните музиканти, сонграйтъри и продусъри” с водещ Вен Иванов и специалните гости Илко Биров, Николай Плачков и Христо Михалков.

Какво ще науча?

В този уебинар ще научите за приложения, апликации за смартфони, уебсайтове и всякакви безплатни и платени инструменти, които да ви помогнат да работите и да се развивате по-лесно, по-организирано и по-ефективно. Ще научите и за полезни източници на информация, където има достъпно обучително съдържание.

Във втората част на уебинара сме организирали кръгла маса, в която специални гости ще споделят как намират приложение технологиите в ежедневната им работа като музиканти, сонграйтъри и преподаватели.

Повече за домакина и лектор на уебинара

Венци Иванов “Ven” е музикант, автор на музика, саунд инженер, музикален технолог и страстен радетел за развитието и употребата на музикалните технологии у нас. Като съосновател и автор в онлайн платформата E-Music Bulgaria и създател на курсове в Sound Ninja Music Academy, той дълбоко вярва, че живеем в благодатни времена за разцвета на музиката и изкуството като цяло.

Повече за гостите

Илко Биров е мулти-инструменталист, композитор и автор на песни. Има опит като преподавател по английски език и китара. Интересува се от технология и образование, и ще разкаже как съвременните музикални технологии му помагат в работата и как от домашното си студио успява да самопродуцира и издаде редица произведения, които се радват на сериозен интерес.

Николай Плачков е музикант, композитор и тонрежисьор, понастоящем преподавател по музика в 128 СУ “Алберт Айнщайн”. Занимава се с музика от детството си и е реализирал десетки звукозаписи в най-различни музикални жанрове. Той ще ни разкаже повече за това какво приложение намират музикалните технологии във формалното образование и какви са изгледите за внедряване на повече иновативни подходи при обучението по музика.

Христо Михалков е музикант, певец, продусър и фронтмен на проекта “Y So Cold”. Познат е на родната сцена и с бандите, с които е свирил през годините – Innerglow, Dead Man’s Hat, Ирина Флорин, а понастоящем концертира с P.I.F. и Лили Иванова. Христо ще ни разкаже малко повече за това как използва технологии, които му помагат не само в продукцията, но и докато е на път по турнета.

18.12.2022 от 18:00ч – Save the date!

Уебинарът е организиран с подкрепата на Национален фонд „Култура“

За да се включите в събитието, моля регистрирайте се чрез формата тук.

Презентацията от събитието може да достъпите тук:
Webinar Tehnologii v pomosht na muzikanta – Ven Ivanov 18.12