Честита 2023-та година!

Време за четене на статията: 2 мин.

 

Екипът ни поздравява всички читатели и последователи на E-Music Bulgaria с настъпването на новата 2023-та година!

Нека новата година бъде по-мъдра, мирна и успешна. Нека всички са здрави и щастливи, а творческото вдъхновение да изобилства и всички да създаваме и да се радваме на много нова музика.

В края на годината е време за равносметка и поставяне на нови цели. Ще използваме момента да ви припомним едни от най-четените статии през 2022-ра.

Най-четените статии през 2022-ра.

Започваме с най-четената статия за изминалата година. Това е статията, в която ви разказахме за някои от най-големите и известни звукозаписни студиа в света. Ако случайно сте я пропуснали, ето я:

Седемте аудио чудеса на света

Следващата статия, която привлече вниманието ви е “Как да оптимизираме Mac компютъра си?”. Винаги статии с насоки или трикчета се радват на голяма популярност. Ако все пак сте я пропуснали – ето я:

Как да оптимизираме Mac компютъра си?

Статията ни с обяснение на това какво е сигнален поток също набра голяма популярност. Ако не знаете какво е сигнален поток следващите редове са специално за вас:

Каква означава signal flow или сигнален поток?

Разбира се няма как да не споменем и двете ни нови видео интервюта с Neil от SynthDawg и Dave Mech, които са достъпни за гледане в YouTube канала ни:

Интервю с Нийл от SynthDawg (Великобритания)

Интервю с Дейв Мек (Нидерландия)

Малко статистика

И разбира се, както всяка година до сега, ще споделим малко интересни статистики за изминалата година през погледа на нашия екип и уебсайт.

Към момента са написани 227 878 думи, в 647 публикации и има още 34 930 думи в 173 непубликувани публикации. За да прочетете целия сайт ще са ви нужни 1085 минути.

Най-активни посещения е имало през месец април и ноември, а ден от седмицата отново е неделя. Най-голям дял използван трафик имаме към България, след това са САЩ, Украйна, Швеция, Израел. Читателите ни са най-активни между 15:00 и 17:00 часа.

Някои от ключовите думи, чрез които потребителите са стигнали до нас от външни търсачки през 2023-та са: аутотюн, акустични панели, тон ми, logic pro цена, видове конектори, видове жакове, звуков синтез, аудиограма, динамика значение и звукопоглъщащи панели.

Освен всичко, на официалната ни страница във фейсбук получихме запитвания за рисуване на карикатури и дали продаваме захранвания за модуларни синтезатори 😀

Какво ни очаква през 2023-та?

Продължаваме зорко да следим музикотехнологичния свят и да ви снабдяваме с новини относно новостите. Ще разширим образователния дял статии, които публикуваме, за да има повече полезна информация и за начинаещи. Подготвили сме и разширения в някои от категориите публикации, като нищо чудно да започнем да включваме и повече статии на гост автори на различни тематики.

Още веднъж благодарим на всички читатели, на нашите партньори и на всички поддръжници на E-Music, че ни се доверявате, подкрепяте ни и осмисляте съществуването ни!

До нови срещи през новата 2023-та!