Супер промоции от Plugin Boutique

Време за четене на статията: 2 мин.

За пореден път сайтът с най-здравите отстъпки за плъгини и софтуер ни изненадва приятно с неустоими предложения. Очакват ни до 90% отстъпки от цената на избраните плъгини, които ще представим съвсем кратко в следващите редове.

JST Finality Lite за $7!

JST Finality Lite е лимитър от типа LA-2A. Върши работа за всичко от drum bus-ове, до стакнати вокали и дори мастер лимитър. Едва ли има друга възможност да се сдобиете с подобен лимитър за цената от $7. Побързайте! Промоцията е валидна до 5-ти Юни.

Пакет с четири креативни ефекта от SoundSpot за $50

Creative Summer Bundle включва плъгините на SoundsSpot Axis, Nebula, Oracle и Orbit.

Axis е мултибанд, M/S динамичен процесор, който може да добави пънч, бистрота, груув и брилянс, без да е нужно да зареждате дълги вериги от индивидуални плъгини. Общо взето, универсална подправка, която променя цялостния вкус на ястието.

Nebula е мултиефект процесор – дилей, хорус, фленджър, филтър и LFO в едно. Притежава интиутивен интефейс и е с много бърза и прецизна работа. Чрез него може да накараме всеки звук да полудее!

Oracle е модерно преразглеждане на ревербераторите спрямо нуждата на съвременната музикална продукция. Oracle е ревербератор, който притежава добавки като LFO, филтри, фленджър, сатуратори, компресори. Всичко това е в лек и удобен интерфейс.

Orbit е transient designer, с който можем да добавим малко повече зъби и атака към нуждаещия се сигнал. Улеснения му интерфейс не бива да ни заблуждата! Под капака се крие сериозен DSP алгоритъм и звуковите резултати са много приятни.

Eventide Blackhole за $81

Blackhole е нестандартен и причудлив ревербератор. Преди време писахме за него, а тези от вас, които са пропуснали статията, може да я видите тук:

Извънземният ревербератор Blackhole от Eventide

Sample Magic MagicAB 2 с до 50% отстъпка

MagicAB 2 от Sample Magic е плъгин, който ни позволява да мониторираме и реферираме до няколко аудио трака. Възможността за бързи A/B сравнения го прави много удачен при финализиране на миксове или мастериране, когато искаме да напаснем звученето на нашия материл с това на друг. Побързайте защото промоцията е валидна до 11-ти Май!

За още супер промоции, посетете сайта на Plugin Boutique.