Нека всички станем нещо – LABS от Spitfire Audio

Време за четене на статията: 1 мин.

LABS или Let’s All Become Something е нова инициатива на Spitfire Audio, която има за цел да предостави качествени, безплатни и много лесни за употреба библиотеки с инструменти достъпни за всеки желаещ. От Spitfire планират всеки месец да издават по един нов инструмент, а за момента са налични LABS Soft Piano и LABS Strings.

LABS Soft Piano

LABS Soft Piano е фортепиано, записано по-специален начин в Air Edel Studios. Между струните и чукчетата е поставена тънка лента дунапрен, което води до много мека и спокойна атака. Естествено, целта на LABS Soft Piano не е да замени нуждата от други пиана или да пребори конкуренцията в другите опции за безплатни инструменти, а по-скоро да добави една различна звучност към настоящия ви набор или пък да ви накара да експериментирате с по-интересен звук.

LABS Strings

Звуците в LABS Strings са записани от едни от най-добрите музиканти в Лондон, а самият звукозапис е осъществен в щабквартирата на Spitfire като е използван широк набор от микрофони, включително винтидж микрофонът BBC AXB1. Библиотеката е отлична за старт и отново е много удобна и лесна за употреба.

Spitfire Audio LABS

Рядко попадаме на безплатни неща от утвърдени компании, но със сигурност очакваме и следващите инструменти от LABS! Ще се радваме да споделите впечатленията си в коментарите под публикацията и ви пожелаваме приятно музициране!

Разработчик Spitfire Audio
Тип Плъгин
Подтип Инструмент
Формат AU/AAX/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена Безплатен
Тип лицензиране онлайн акаунт
Линк към онлайн магазина Линк