UJAM Groovemate ONE

Време за четене на статията: 1 мин.

В добавка към линията Virtual Drummer немските разработчици UJAM представят Groovemate ONE – това е първият плъгин на компанията от серията за виртуални перкусионисти, който включва в себе си звуци на дайретa, маракаси, пляскания и шейкъри, с които да подправите ритмите си, така че да разклатите груува и да подсилите усещането за ритъм.

“Най-бързият начин да направите припевите си по-бляскави е да добавите перкусии. Това е всичко, което Groovemate ONE прави, но го прави много добре.” споделя музикалният директор и звуков дизайнер Derek von Krogh.

С над 30 стилови посоки и с 4 перкусивни звуци, този лесен за употреба инструмент подсилва всеки модерен ритъм. Както иначе биха свирили живи перкусионисти, Groovemate ONE използва подходящи шаблони ритми, които ще сработят с основния ви ритъм, за да го подсилят. Налични са и синкопирания! Плъгинът на пръв поглед е много опростен, но не го подценявайте. В правилните ръце и с правилната настройка върши чудеса.

Ето какво още включва Groovemate ONE

  • 30 стила – соло и комбинирани
  • 4 основни звука – шейкър, пляскания, дайре и маракас
  • 9 пресета за смесване и 4 пресета за атмосфера
  • MIDI drag’n’drop за мигновено разполагане на MIDI ноти

Ако тепърва навлизате в перкусионните инструменти, това е идеален шанс за вас! Цената на Groovemate ONE е само €9. Ако не сте сигурни дали ще ви върши работа, можете да се възползвате от безплатен тестови период! В следващото видео демонстрираме някои от звуците и ритмите в Groovemate ONE:

Разработчик UJAM
Тип Софтуер
Подтип Инструмент
Формат AU/AAX/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена €9 до 9-ти май, €19 след това
Тип лицензиране Потребителски акаунт
Демо период Да, тук.
Линк към онлайн магазина Линк