UJAM Beatmaker RICO

Време за четене на статията: 2 мин.

UJAM Beatmaker RICO

UJAM Beatmaker RICO е най-новото допълнение в колекцията от виртуални дръмъри на UJAM. Името е много близко до един доста известен български барабанист в определен жанр, но не е това което си мислите. Beatmaker RICO е инструмент за правене на регетон, дембоу, мумбахтон, денсхол и ърбан латино музика. Според мен, всичките тези жанрове са много близки в ударните си секции до поп фолк музиката в България, но предпочитам да ги разглеждам от гледната точка на латинска америка.

Подпалете денсинга!

Добавете клубно или денсхол звучене към поп парчето си и подправете бийта с дълбоки басови кикове и класическите туп-ча ритми на регетона. Гарантирано е, че слушателите ще се раздвижат и разтанцуват. Ако ви трябват основни бийтове или автентични перкусии Beatmaker RICO ще ви даде всичко нужно.

Интерфейс

Интерфейсът е добре познат на всички UJAM Beatmaker потребители. Всичко е видимо и нагледно изкарано на предния панел. По вкус може да смесите нивата на всеки един от отделните елементи в бийта, а Me Gusta ефекта е много готин стерео ефект, с който правите звука по-широк (идеално е за top loops). Drag’n’drop MIDI функцията спествява много време и ви дава възможност да работите директно с MIDI, а ефектите в Master секцията финализират цялостното звучене до постигане на идеалния резултат.

Ето UJAM Beatmaker RICO в няколкото точки.

20 стила и над 50 присета
10 дръм сета, 460 различни бийта
MIDI Drag and Drop функция
● Специална настройка: Me Gusta

Чуйте повече от RICO тук и не забравяйте, че както всичко на UJAM, така и за RICO важи 30-дневния безплатен тестови период. Най-добре го пробвайте сами!

 

Разработчик UJAM
Тип Plug-in
Подтип Инструменти
Формат AU/AAX/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена $69
Тип лицензиране online
Демо период Да, тук. 30 дни.
Линк към онлайн магазина Линк

Не на последно място – UJAM имат голямо намаление валидно до 17.07! Вижте повече на страницата им.