Запознайте се с HOFA CD-Burn.DDP.Master

Време за четене на статията: 2 мин.

 

CD-Burn.DDP.Master е софтуерно приложение от немските разрабочтици HOFA, което има основната цел да ни помогне при мастерирането и подготвянето на аудио материал за разпространение и дистрибуция.

С негова помощ можем да мастерираме аудио за CD, винил и онлайн . Освен това, можем да създадем и “изпечем” стандартизирани аудио CD-та или да създадем DDP (Disc Description Protocol) образ, който се ползва при подаването на master във фабриките за дупликиране и производство на CD-та. Също така, специализираните и висококачествени плъгини на HOFA са налични за употреба в CD-Burn.DDP.Master, а освен всичко изброено до тук, имаме много лесен досъп до вписването и контрола на мета данни и други фини настройки.

 

Функционалности

Приложението работи на следния принцип – вкарваме аудио файловете, оперираме с тях, нанасяме им корекции и ги изкарваме в желания формат и последователност. В CD-Burn.DDP.Master можем да монтираме, подреждаме, подрязваме, фейдваме и кросфейдваме аудио файлове. Да настройваме pregap – паузите между отделните тракове, когато са записани на аудио CD, както и да записваме текста, който да се изписва на екрана просвирващите CD плеъри.

Буквално с един клик можем да впишем информация за UPC/EAN и ISRC кодове, да добавим обложката на албума или изображение и да впишем имената на всички замесени (артисти, сонграйтъри и т.н.). При свързана към компютъра CD записвачка, печатането на диск става повече от елементарно. Спомням си колко нерви и пари съм потрошил по времето на CD-ROM-овете с грешни настройки за Audio CD-та… С HOFA CD-Burn.DDP.Master имаме Red Book Audio CD с натискането на няколко клика.

Плъгини

CD-Burn.DDP.Master може да зареджда всички HOFA плъгини. Те се поставят на всеки индивидуален трак или на мастъра и параметрите им могат да бъдат автоматизирани. Освен high end плъгините, HOFA правят едни от най-яките безплатни плъгини! Може да чекнете напълно безплатните AU/VST/AAX плъгини тук. Измежду тях са Tilt EQ, няколко туула за измерване, иновативен плъгин за слепи тестове и невероятната хрумка за таймер, който измерва колко време сме прекарали в проекта – HOFA 4U ProjectTime.

Независимо дали ще печете аудио диск за в колата, за някой или за да прослушате музиката си някъде, HOFA CD-Burn.DDP.Master е много мощен помощник!

Разработчик HOFA
Тип Самостоятелно приложение/Плъгин
Подтип Мастеринг
Формат AU/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена €79.90
Демо период Да, 14-дневен период тук.
Тип лицензиране Dongle/Account
Линк към онлайн магазина Линк