Propellerhead пуснаха нов безплатен App – Reason Compact

Време за четене на статията: 1 мин.

Щастлива седмица за феновете на Reason! Propellerhead пуснаха Reason Compact – безплатно iOS приложение, което има амбициите да стане “малкият” Reason. За момента в приложението е налична леко орязана версия на синтезатора Europa, но от Propellerhead официално обявиха, че потребителите трябва да очакват ъпдейти и постепенното добавяне на още функционалности и тракове.

Мобилност и идеи

Reason Compact притежава всичко нужно, за да създаваме и записваме мелодии и акордови прогресии, да ги облечем в интересен тембър и евентуално да ги вкараме в “истинския” Reason за последващо доразвиване и изграждане.

Reason Compact разполага с вградени арпежиатори, филтри и piano roll. Налични са дори саунд пакове, които се купуват допълнително и могат да ни вдъхновят на всяко място и по всяко време – в автобуса, влака, самолета и къде ли не.

Reason Compact работи и под Inter-app Audio, така че ако разполагате и с друг тип мобилен софтуер за музика, има голяма вероятност да го синхронизирате успешно. Заложена е и Ableton Link функционалност.

С нетърпение очакваме и новите добавки, които Reason обещават, а на финала Ви представяме едно кратко рекламно видео:

Разработчик Propellerhead
Тип Mobile App
Платформи iOS
Цена Безплатно
Линк към App-a Линк