Вземете безплатно копие на Ozone 8 Elements!

Време за четене на статията: 1 мин.

iZotope и Plugin Boutique партнират и ни предоставят супер промоция! Ако се запишете за нюзлетър-а на Plugin Boutique тук и похарчите поне $1 в сайта на Plugin Boutique, ше получите Ozone 8 Elements (на стойност $129) напълно безплатно!

Ozone 8 Elements е олекотената версия на Ozone 8, но включва една от най-важните функционалностти – Master Assistant. Освен нея, на разположение са стерео имиджър, мастеринг еквалайзер и максимайзер. Общо взето, всичко, което би ви било нужно, за да направите DIY мастеринг.

Може да прочетете повече за Ozone 8 тук:

Новостите в iZotope Ozone 8 Advanced

Междувременно ви представяме ТОП 5 най-яки покупки от Plugin Boutique за под $10.

AIR Music Technology Hybrid 3

Абсолютно достатъчен синтезатор, който идва зареден с много присети и има възможност за допълнителни банки.

Цена: $1.28

AIR Music Technology Vacuum Pro

Это лучший синтесайзер в мире! До голяма степен покрива горния претендент, но с единствената разлика, че крие стар и вехт съвестки ЛАМПОВ звук под капака.

Цена: $1.28

Boz Digital Labs Little Clipper

Ако по някаква причина не сте експериментирали с дисторжнът звук и до момента сте се опазили, Little Clipper на Boz Digital Labs е много достъпна опция да започнете.

Цена: $1.14

Soundspot Glitch

Ггггггггллличччч. Вокални чопове, синкопи, trance-gate, мулти дилей и още. Soundspot Glitch е плъгинът, който не знаете, че ви е трябвал.

Цена: $5.76

SONiVOX Twist

Много лек Spectral Morphing синтезатор с солидни възможности за саунд дизайн.

Цена: $2.52

Не се случва често да се натъкнем на подобни интригуващи промоционални условия! Споделяйте с приятели и колеги на воля. Официално офертата ще бъде разгласена на 6-ти септември, а за повече информация прочетете тук.