Empirical Labs Big FrEQ

Време за четене на статията: 1 мин.

Empirical Labs Big FrEQ

Big FrEQ на Empirical Labs не е просто еквалайзер, той е еквалайзер вдъхновен от прецизността и топлината на хардуерния Lil FrEQ, но с добавена FINISHER секция и допълнителни функции за благозвучно хармонично прекривяване.

С дванадесет модулa за процесиране Big FrEQ отговаря на нуждите на професионалния аудио инженер и може да се погрижи както за индивидуални инструменти, така и при миксове и мастери. Настройките му дават възможност за гъвкави операции и работния подход е много улеснен.

BIG FrEQ

 

Накратко BIG FrEQ разполага с 6 честотни ленти, 2 HP и LP филтъра и 2 shelf-a. Освен традиционните bell shape честотни ленти, само с няколко клика получава модерния трапецовиден вариант на SLOPE, което подсилва по-голям диапазон от честоти. За по-прецизно нацелване на честотите е налична опцията за FOCUS MODE, която сменя разграфяването и с всяко движение на потенциометъра имаме прецизен избор на честота. Ако ни е нужна по-дълбок корекция по отношение на GAIN-a, с Range Mode-a добавяме още 15 dB в посока усилване или намаляне. Като цяло интерфейсът е много нагледен и всичко е разбираемо.

 

Разработчик Empirical Labs
Тип Плъгин
Подтип Еквалайзер
Формат AU/AAX/VST
Платформи Win и Mac OS
Цена $129 или под наем за $2.99/месец
Демо период Да, тук.
Тип лицензиране iLok
Линк към онлайн магазина Линк