LANG Electronics Inc. PEQ-2

Време за четене на статията: 2 мин.

 

LANG Electronics Inc. пускат отново на пазара легендарния PEQ-2 еквалайзер. Новините идват кратко след като LANG Electronics Inc. се присъедиха към Heritage Audio.

LANG Electronics Inc. PEQ-2

Веднага след като Heritage Audio обявиха придобиването на LANG Electornics Inc. се появи преродената версия на PEQ-2 Program Equalizer. Именития еквалайзер от 60-те години на миналия век се появява с нова и модерна изработка, но със запазения си характерен звук и приложимост. Вече не е нужно да търсите трудните за откриване и в съмнително състояние оригинали. Добавете тоновете и текстурите на PEQ-2 към веригата си от устройства на достъпна цена!

 

LANG Electronics Inc. PEQ-2
LANG Electronics Inc. PEQ-2

 

Истина ще бъде ако кажем, че старите Lang Electronics Inc. PEQ-2 са редки и добре пазени от щастливите си собственици. Не е изненада и че някои професионалисти смело заявяват, че предпочитат PEQ-2 пред Pultec EQ-тата. В крайна сметка и двете са по дизайн на Wester Electric и са висококачествени пасивни еквалайзери.
Разликата е, че LANG Electronics Inc. PEQ-2 разполага с почти два пъти повече избираеми честоти – 26 на брой, доколкото Pultec-a само с 14. Това води до по-точни и стегнати възможни корекции, които са подходящи за микс бъс, индивидуални инструменти, групи от инструметни и всичко.
Не е чудно, че хора като CEO-то на Ocean Way Audio и един от най-уважаваните инженери/продуценти – Allen Sides; продуцентът, рекординг и миксинг инженер и собственик на лейбъл Andrew Scheps и миксинг инженерът Joe Chiccarelli използват именно PEQ-2 за своя специфичен звук.
Благодарение на опростения и лесен за употреба дизайн, потребителите ще могат бързо да подобряват звученето на траковете си с натурално и музикално процесиране, трансформирайки звуков материал по начин, който до момента не са очаквали и дори не би бил възможен с други еквалайзер като, Pultec например.
Вижте рекламното видео за LANG Electronics Inc. PEQ-2 тук:

Разработчик LANG Electronics Inc.
Тип Хардуер
Подтип Еквалайзер
Формат 2U
Цена SSP: €999.00
Линк към онлайн магазина Линк

LANG Electronics PEQ-2 Panel