PlugSearch улеснява всички Logic Pro потребители

Време за четене на статията: 2 мин.

PlugSearch for Logic Pro

 

PlugSearch за Logic Pro

PlugSearch от Speakerfood е прогама за MacOS и Logic Pro, която улеснява търсенето и поставянето на плъгини, били те аудио ефекти, MIDI ефекти или софтуерни инструменти. Вижте повече за нея в следващите редове.

 

Как се казваше този плъгин и в коя папка да го търся?

Случвало ли ви се е да се сетите кой плъгин ви трябва, да знаете точно неговото име, но да не можете да го намерите в списъците в плъгини и подменюта на инсъртите в Logic Pro?

Това може да забави и да убие креативния ви процес и идеята, която искате да изпълните с дадения плъгин. Oтвличането на ума с това да си спомните кой е производителя, какво точно е името и коя е папката със сигурност не помага.

Много хора борят този проблем като си правят собствение пресети, категоризират си любимите плъгини и ги подреждат по папки или използват строго формулирани темплейти. В някой DAW, например Pro Tools, дори има търсачки. Вижте как този проблем може да бъде решен в Logic Pro с програмата PlugSearch

 

Как точно работи PlugSearch?

 

PlugSearch for Logic Pro

 

Много е лесно! След предварителната настройка, която е обяснена стъпка по стъпка в сайта на Speakerfood, просто натиснете Ctrl, докато посочвате празен Audio Insert, MIDI Instr. или MIDI FX Insert и ще се покаже прозорец, в който може да търсите плъгини.

Плъгини може да търсите по име на производител, има на конкретен плъгин или тип процесор (еквалайзер, компресор и т.н.). Има опция за назначаване на собствени клавишни комбинации, скриване показването на избрани плъгини, добавяне на любими плъгини, бързо зареждане на плъгин на първата позиция в инсъртите и много други .

Без значение дали имате 10 или 1000 плъгина, приложението е супер добавка, ще ви улесни и по никакъв начин не ограничава работата на Logic Pro. Ако искате да го пробвате – има 30-дневен безплатен тестови период, от който може да се възползвате веднага.

 

Разработчик Speakerfood
Тип Организация на плъгини
Формат Самостоятелно приложение
Платформи MacOS Logic Pro
Цена $30
Тип лицензиране онлайн
Пробен период Да, 30-дневен тук.
Линк към онлайн магазина Линк