Направете живота си цветен с LPX Colorizer!

Време за четене на статията: 2 мин.

LPX Colorizer е апикация, която ни позволява да сменяме цветовете и цветовата гама на всички елементи от графичния интерфейс на Logic Pro X от версия 10.3 нагоре. Спомняте ли си статия ни за LPX Voice Commander? LPX Colorizer е от същите разработчици – Creationauts. Ако сте я пропуснали, ще оставя линк накрая на статията.

LPX Colorizer

Скиновете за Logic Pro X са прекалено много. Виждал съм скинове, които наподобяват изгледа на Reaper, Pro Tools и кой ли не DAW. Но LPX Colorizer е единственото по рода си приложение, което ни позволява сами да задаваме цветове на всеки отделен елемент. Това става възможно след редизайн от страна на Apple и след като добавиха т.нар. flat design. LPX Colorizer е сравнително нов, но се разпространява бързо. Потребителите му формират общност, в която всеки може да допринесе като сподели оцветен от него скин. Някои хора подбират цветовете спрямо дизайна на студиото си. И преди да сте попитали, не, оцветяването на пречи на работата му по никакъв начин.

Начин на употреба

С LPX Colorizer се работи много лесно. За да променяме цветове е нужно да селектираме LPX Colorizer от папката с апликациите. От появилия се прозорец с падащи менюта можем да избираме всички графични компоненти. На разположение имаме и търсачка. Ето един пример, в който опитах да сменя цвета на Pan стойностите с цвета от логото на E-Music.

Можем да запаметяваме всички промени като цяла “тема”. Също така, можем винаги да върнем към цветовете по подразбиране само с едно кликване.

Луд на шарено се радва

Ако работите целодневно с LPX и сивотата е писнала, LPX Colorizer ще ви даде глътка свежест. Приложението е налично в онлайн магазина на Creationauts на цена от $9.99, но побързайте! Това е преференциална цена до 1-ви ноември. След това ще стане $24.99.

Благодарим на екипа на Creationauts за предоставената възможност да направим ревю на LPX Colorizer!

 

А ето и статията ни за LPX Voice Commander:

Гласови команди в Logic с LPX Voice Commander