Loopmasters прекратяват съвместната дейност със Splice

Време за четене на статията: 1 мин.

След четири успешни години на взаимодействие Loopmasters прекратяват съвместната дейност със Splice Sounds. Loopmasters, заедно с техните 40+ лейбъла издатели на семпли, напуснаха платформата Splice на 9-ти май.

Мат Пелинг, основател и собственик на Loopmasters, благодари за коректното партньорство на Splice през изминалото време и споделя, че компанията му оставя съдружието със Splice, за да се фокусира повече върху собствената си дейност и лейбъли.

Целият каталог на Loopmasters, състоящ се от над 2 милиона семпъла на компании като Singomakers, Famous Audio, Ghost Syndicate, Rankin Audio, SampleState, RawCutz и още, бе изтеглен от Splice на 9-ти май. Цялото това съдържание вече е налично ексклузивно в Loopmasters и платформата им Loopcloud, за която писахме тук.

От Loopmasters ни уверяват, че най-доброто за Loopcloud тепърва предстои. Скорошните обновления и бъдещите изненади и новини покрай платформата ще дадат повече яснота.

Лично за нас, този ход идва в точния момент. Съвсем разбираемо беше конкуренцията между двете платформи да завърши по този начин.